SV

Where talent grows.

Vi utvecklar företag och talanger
Vad vi görVi är mer än bara rekrytering, vi är people-experts. 
Engagemang

Kvalitet

Innovation

Vår filosofi

Vår passion för människor och viljan att tillföra värde i varje enskilt möte gör att vi alltid strävar efter att överträffa både våra kunders och talangers förväntan.

Vi känner stolthet över det förtroende och det ansvar vi får och eftersträvar alltid att leverera högsta kvalité i vårt arbete och i alla våra åtganden. 

Genom att tänka om och tänka nytt skapar vi ständigt nya förutsättningar och anpassar oss efter morgondagens talangmarknad. 

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Rätt person

“Hanna och Talentify har återkommande hjälpt oss att rekrytera unicorns, dvs unik kompetens och rätt person som vi annars inte lyckats få tag på. 


Kan varmt rekommendera Hanna och Talentify!”

Anders Abrahamsson

- CTO, Guideline Geo

Trygg & peppande

"Hanna har en förmåga att snabbt utläsa vilka förmågor som finns hos individer och föreslå spännande samarbeten och arbetsplatser. Man känner sig både trygg och peppad av hennes engagemang och coachning när det börjar bli dags för nya vägval. Tack vare Hanna har jag ett jobb som jag stormtrivs med!"

Lina Nilsson Holmgren

- UX designer, Umeå Energi

Fokus

"Om jag bara vill hitta en bra kandidat så finns det rätt många som kan hjälpa mig, men vill jag hitta rätt person genom en bra process både med avseende på kompetens, person och genomförande av rekryteringen så vänder jag mig till Hanna och Talentify."

Christer Jerberger

- CTO, Telia Company

Hanna Sjöberg

Founder/Recruitment consultant & Employer Branding