Vilka vi är

Vi kan talanger. Vi kan employer branding. 

Tillsammans gör vi skillnad.

VISION & MISSION 

Vi vill göra skillnad. På riktigt. För organisation och för talang. Sättet man ser på talanger, hur man attraherar och långsiktigt behåller sin viktigaste resurs - sina medarbetare. 

 

Med passion för människor och en styrka att driva förändring och utveckling vill vi hjälpa företag stärka sitt employer brand och sina medarbetare.

 

I mötet med människor ser vi potential, upptäcker möjligheter och blir ett bollplank i karriären för att hjälpa talanger att hitta rätt utmaning och rätt arbetsplats.  

 

Vi bygger broar mellan företag och talang.

Om Oss

Grunden till Talent(h)ify växte fram med visionen att förändra sättet man ser på rekrytering och konceptet att rekrytera värderingsstyrt där både företagets och  talangens värderingar står i centrum. Vi står mellan talang och företag för att båda parter behöver ett bollplank i processen att förändra sin framtid. Genom att verka som en mäklare mellan båda parter uppnår vi ett bättre resultat. 


Vi samarbetar med noggrant utvalda partners. VIll du göra skillnad tillsammans med oss? Hör av dig för att diskutera samarbete.

Hanna Grahn Sjöberg


Hanna , VD & grundare av Talent(h)ify har flerårig erfarenhet från headhunting, ledarskap & HR och hjälpt tusentals talanger att hitta nästa möjlighet och hjälpt flera framstående bolag att hitta rätt personlighet, men även stärka deras HR & arbetsgivarvarumärke. 


Hennes styrka är att hjälpa talanger att hitta sina drivkrafter samt nästa steg i livet, men även att matcha ihop rätt organisation med rätt talang. 


hanna@talentify.se
0764-14 83 30


Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal - tillsammans gör vi skillnad