Vilka vi är

Vi kan talanger. Vi kan employer branding. 

Tillsammans gör vi skillnad.

VISION & MISSION 

Vi vill göra skillnad. På riktigt. För organisation och för talang. Sättet man ser på talanger, hur man attraherar och långsiktigt behåller sin viktigaste resurs - sina medarbetare. 

 

Med passion för människor och en styrka att driva förändring och utveckling vill vi hjälpa företag stärka sitt employer brand och sina medarbetare.

 

I mötet med människor ser vi potential, upptäcker möjligheter och blir ett bollplank i karriären för att hjälpa talanger att hitta rätt utmaning och rätt arbetsplats.  

 

Vi bygger broar mellan företag och talang.

Hanna Sjöberg


Talent(h)ify grundades av Hanna Sjöberg som har flerårig erfarenhet inom rekrytering, kompetensutveckling och ledarskap både nationellt och internationellt. 

Grunden till Talent(h)ify växte fram med visionen att förändra sättet man ser på rekrytering och konceptet att rekrytera värderingsstyrt där både företagets och  talangens värderingar står i centrum. Vi står mellan talang och företag för att båda parter behöver ett bollplank i processen att förändra sin framtid. Genom att verka som en mäklare mellan båda parter uppnår vi ett bättre resultat. 


Vi samarbetar med noggrant utvalda partners. VIll du göra skillnad tillsammans med oss? Hör av dig för att diskutera samarbete.

Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal - tillsammans gör vi skillnad