Studenter till Guideline Geo Academy!


Tillsammans vill Talent(h)ify och Guideline Geo bygga morgondagens talanger inom geofysik och geoteknik! Guideline Geos Academy ger dig möjlighet att utforska ny teknik och vara en del av ett företag som skapar möjligheter för sina medarbetare och bryter barriärer inom sitt område. Nyfiken?


Kom då och träffa oss den 16/10 på Umeå Universitet för att få veta mer om våra möjligheter för din framtid.

 

Guideline Geo är en global aktör inom geofysik och geoteknik som utvecklar lösningar för att kartlägga och visualisera det som finns under markytan. Vi är världsledande inom vårt område och våra produkter har bland annat använts av NASA, vid röjning av Ground Zero efter 9/11-attacken, i Jesu Krypta i Jerusalem och nyligen för att hitta ett vikingaskepp i norska Halden.

 

Vi har vårt centrum för produktutveckling (FoU) i Umeå. Som en del av Guideline Geo Academy får du en personligt anpassad kompetensutvecklingsplan samt tillgång till mentorer som stöttar dig. Du får även möjlighet att delta direkt i vår produktutveckling och forskning. Du kommer att bli en viktig del i vårt kunniga utvecklingsteam.

 

Vi söker vi er som vill vara en del av vår resa att ta fram morgondagens produkter för att fortsätta att flytta gränserna för vad som är möjligt inom geofysik. 

 

Framgångsrika kandidater kommer att erbjudas anställning hos oss efter sitt examensarbete.

 

Nedan ser du några av de områden vi verkar inom där du gärna får utföra ditt examensarbete:

 

  • Robotics, airborne and land-based drones and automated/self-navigating instruments
  • Software development, Embedded programming .NET, AR, Deep Learning, AI and Data Science
  • Ground penetrating radar (GPR), Seismics, Resistivity, TEM and electronics
  • Interaction and design, Industrial design, Human-Robot interaction

 

För att trivas hos oss tror vi att du är nyfiken, driven och nytänkande, som inte räds en utmaning. Du får gärna ha en stark passion för ditt område. Det är en bonus om du är duktig på engelska.


 

Kika gärna in på vår hemsida för att läsa mer.

 

https://www.guidelinegeo.com/academy/

 


Vi samarbetar med Talent(h)ify för att hitta morgondagens medarbetare och för mer information kring Guideline Geo eller karriärmöjligheter hos Guideline Geo tveka inte att kontakta Hanna på Talent(h)ify. 


Talent(H)ify hjälper företag och organisationer att bli en mer attraktiv arbetsgivare för att långsiktigt attrahera och behålla talanger. Vi hjälper talanger hitta rätt utmaningar och rätt arbetsplats. Med foten mittemellan talangerna och företagen är vi en självklar samarbetspartner för företag som vill sticka ut och förbli en stark arbetsgivare. Samarbetar med noggrant utvalda partners i både kompetensutveckling och ledarskapsutveckling. Erbjuder tjänster inom Employer Branding, Talent Acquisition & Headhunt.


Kontaktuppgifter

hanna@talentify.se
Tel: 0764148330


Skicka in din intresseanmälan nedan. 

 
 
 
 
 

076 414 83 30

info@talentify.se